Hubungi Kami

Sebarang pertanyaan bolehlah berhubung melalui saya terus menerusi :


1) Telefon atau sms di talian 012-700 9183 / 018-7778918

2) Email kepada saya ke chinta.afizah@gmail.com


3) Sila like Facebook saya untuk berinteraksi dengan saya – Chinta Afiza Blogspot



Proses pembelian amat mudah dan proses penghantaran yang cepat ditawarkan bagi memastikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Proses pembelian seperti berikut :

1) Telefon

Menerusi panggilan telefon di talian 012-7009183 / 018-7778918 (waktu panggilan telefon iaitu dari 9 pagi hingga 7 petang sahaja)

2) SMS

Langkah 1 –Taip Nama Penuh, Alamat, No. h/p anda, Nama Produk dan Kuantiti Produk yang ingin dibeli.


Cth: Fatin Alesya Mustaffa. No. 38/1, Jalan Lanjut 88, Taman Desa Cemerlang, 81800 Ulu Tiram, Johor. 012-222 3311 Sabun susu beras - 12 biji.

* Saya akan memaklumkan sama ada stok barang tersebut ada atau tidak. Jika stok barang tersebut ada, saya akan sms : Jumlah pembayaran yang perlu dibuat (harga barang + caj pos laju/courier), No Akaun Bank dan Nama Penuh saya kepada anda.

- Kos penghantaran bagi Semenanjung Malaysia = RM7 dan Sabah/Sarawak = RM9.


- Setiap pembelian melebihi 1 unit, penambahan kos penghantaran akan di caj iaitu 1 barang = 0.50 sen. 


- Terdapat sesetengah barang yang kos penghantaran lebih tinggi kerana bergantung kepada berat (gm) barang tersebut (kami akan memaklumkan terlebih dahulu).

Langkah 2 –Anda boleh membuat pembayaran secara cash deposit (bank in), pemindahan wang (transfer account) atau online banking (E-banking)


Langkah 3 –Selepas anda membuat pembayaran, sila maklumkan kepada saya melalui sms Tarikh dan Masa Bayaran dibuat.

Anda akan :

Anda akan menerima sms pengesahan dari saya dan barang tersebut akan saya pos laju/courier.

p/s : - Sila simpan resit anda sebagai bukti pembayaran jika diperlukan.


         - Perkhidmatan pos disediakan setiap hari kecuali Sabtu & Ahad.

(Jaminan barang sampai ke rumah anda bergantung kepada masa yang diambil oleh pihak pos laju/courier itu sendiri).


 

No comments:

Post a Comment